Нашата најубава водителка Лила Филиповска не престанува да не изненадува со фотографиите на Инстаграм.

Но, овој пат посведочивме на нешто необично. Имено, секретарката на американскиот претседател, господинот Доналд Трамп, остави коментар под нејзината слика.

Коментарот гласеше: “Because it is very beautiful neither boyfriend”, што во груб превод може да се сфати како “Бидејќи си толку убава немаш дечко“.

Коментарот неодамна е избришан, и затоа не можеме да потврдиме дали профилот е легитимен, но можете да погледнте на фотографијата подолу: