На Светолиските гробишта во Лесковац, вчера попладне било пронајдено тело на маж (38) од Лесковац.

Не станува збор за самоубиство, а причините за трагедијата ќе бидат познати по обдукцијата. Според неофицијални информации од тамошните медиуми, познаник на починатиот го пронашол телото.

Една од шпекулациите е дека починатиот маж наводно бил болен.