Неодамна се случи венчавка во црногорската населба Тузи, која го обиколи светот, не заради невестата или младоженецот, туку заради момчето што стоеше во близина на невестата.

Името на невестата е Зерина, а кога ги објави фотографиите на Твитер, таа тешко дека се сомневаше дека ќе го обиколи целиот свет, сето тоа благодарение на момчето што стои покрај неа.

Според албанските обичаи што се почитуваат во некои делови на земјата, невестата носеше црвен превез, но дури и тоа не помогна да се привлече вниманието од тој што жените велат дека е опасно убав човек и голем заводник.

Сликите почнаа масовно да се шират низ Интернет, при што жените покажаа дека се очајни за сите можни информации за типот.

Доколку ви се допадна и на вас, “исплакнете очи“ на неговиот Инстаграм профил.

View this post on Instagram

A post shared by CeNo | Rrogathi ® (@ceno_rrogathi)

View this post on Instagram

A post shared by CeNo | Rrogathi ® (@ceno_rrogathi)