Познатата српска пејачка Вики Милјковиќ синоќа присуствувала на отварање на еден локал, каде што со својот изглед успеала целото внимание да го привлечи на себе.

Имено, како што пишуваат српските медиуми таа на настанот се појавила во црно одело, а во преден план ги истакнала своите огромни гради со што успеала целото внимание да го привлечни на себе.

Во продолжение погледнете ги фотографиите од пејачката, на кои во преден план се истакнати нејзините огромни гради: