Снимките од борбата меѓу жестоките момци не се реткост, но оваа, за која се верува дека потекнува од Русија, сепак е оригинална.

Снимката прикажува група млади луѓе пред ноќен клуб, кои очигледно се дел од обезбедување, бидејќи имаат и токи-воки, а на нив им приоѓа еден млад човек во бела маичка, кој носи пишт0л.

Обезбедувањето се обидува да го спречи тој да расчисти сметки со друг гостин, што им успева само за кратко време. Сепак, човекот во бела маичка конечно ја напаgja својата цел, нападнатиот паѓа доле, но за брзо успева да стане да го совлада противникот.

Додека трае пресметката, човекот во белата маичка пука со пишт0л, но за среќа промашува.