Популарниот јутјубер, Ритко Мемедов од Битола, направи видео пренк прашуваќи ги случајните минувачи каде е плажата во Битола, но секој не сака зафрканции во Градот на конзулите.

Погледнете каков одговор му дава овој Битолчанец на јутјуберот Ритко:

Доколку некој сака да го погледне целото видеото…

Ритко важи за доста популарна личност во Македонија и Бугарија кај младата популација.