Три милиони луѓе се оддушевени од овој трик, а луѓето се прашуваат како порано не се сетиле на ова.

ТикТок е преполн со разни трикови, а овие денови најпопуларен е овој каде девојка го покажува „вистинскиот начин“ за менување на кесата во кантата за ѓубре.

Како таа го предлага ова, погледнете на снимката: