Пејачката Тијана Милентијевиќ попозната како „Жена од султана“ се појави на фестивалот во Врњачка Бања и многумина заинтригираа со својот сталлинг, со кој предивика не само внимание туку и ги собра машките погледи и заскокотка нивната фантазија.

Многумина се прашуваа дали Тијана носи нешто под долгиот фустан, зашто длабокиот шлиц отстрана откриваше многу, ама поттикна и недоумица има пејачката на себе долна облека? Но таа имаше подготвен одговор и на тоа прашање.

„Прашање е? Нека размислат дали носам? Сега е тоа популарно“ – рече пејачката на самиот почеток и се осврна на насилството што го доживеа од нејзиното поранешно момче.

„Се обидувам да не размислувам на тие работи, продолжив понатаму. Сето тоа заврши. Не сакав да го гонам. Има нешто ново во љубовта и среќна сум“ – рече кусо Тијана.

А гаќичките? Останаа во машките мечти и мисли, како и дилемата: Дали „Жената од султанот“ таа вечер на себе воопшто ги носи?