Антониа Гиговска на социјалната мрежа „Инстаграм“ активно ја следат скоро 100.000 следбеници, од нашата земја како и голем дел од балканските земји, особено соседна Србија.

Последната објава на младата пејачка го привлече нашето внимание. Покрај серијата впечатливи фотографии на кои Гиговска е совршено стилизирана, описот на објавата ги збуни фановите на пејачката.

„Антоња сум од денес“, стои во описот на последната објава на пејачката по што им откри на своите фанови дека предлогот за промената на името е на еден познат македонски јутјубер – Томислав – Томски.

📷