Босанската инфлуенсерка Хана Хаџиавдагиќ-Табаковиќ последните денови од календарското лето ги поминува во Истра, од каде што ги радува своите следбеници на Инстаграм.

Многумина останаа без зборови кога ја видоа Хана речиси гола во базенот. Ниту жените не се воздржаа во своите коментари, па еден гласи:

-Како сопруга, мајка, баба … останав без здив. Има ли нешто поубаво од тоа да се види навистина убава жена?

📸