Лада Самара 1300 по 16 години е извлечена од гаража во Загреб. Беше покриена со птичји измет, а на блискиот сервис за автомобили добија тешка задача да го исперат. Тие го сторија тоа и автомобилот блесна.

– Мирисаше толку лошо што беше неподносливо. Гаражата беше полна со измет од птици, а потоа забележавме автомобил. Целосно покриен со измет, тоа беше урнебесно, вели очевидец за хрватскиот портал 24 сата.

📸

📸

📸