Со месеци се шпекулира за врската меѓу Тања Савиќ и градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ.

Иако и двајцата се мистериозни кога е нивната врска во прашање, сега се појави нивната прва заедничка фотографија.

Имено, пејачката и градоначалникот на Бања Лука седнале еден до друг, но не биле сами. Тие биле придружувани од пријатели и познаници, со кои излегле на вечера.

Тие двајца позираа со нив, а во таа прилика не симнаа широка насмевка од нивните лица. Уживаа во оброкот, но и во разговорот, а и двајцата беа во опуштени комбинации.

Заедничката фотографија на Тања и Драшко од ресторанот ги поттикнаа гласините за наводната врска помеѓу пејачката и политичарот, но бидејќи двајцата одбиваат да зборуваат конкретно на оваа тема, некои веруваат дека навистина се во љубовна врска, додека некои мислат дека само се дружат.

Да потсетиме, водителката Јована Јеремиќ неодамна јавно изјави дека Тања и Драшко се во наводна врска, по што Тања на прашање од Телеграф.рс дали е во врска со Драшко рекла:

– Боже, какво прашање! Дали имам право да ја зачувам мојата приватност и да не морам да давам некои детали за мојот приватен живот? Не морам да одам на полиграф или не знам што. Пишувате, ваша работа е. Ако имаш докази – ги почитувам. Ако немате – и тоа го почитувам – рекла Тања.