Наташа Којиќ, ќерката на Драган Којиќ- Кеба, се појави на музичката сцена во 2001 година на натпреварот „Беовизија“, пеејќи ја песната „Око плаво“, а потоа нејзината музичка кариера тргна во нагорна траекторија.

По објавените три албуми, таа неочекувано се повлече од јавноста во 2008 година и го продолжи својот живот во Америка.

Кеба реши да инвестира во образованието на неговата ќерка и ги финансираше нејзините студии на престижниот музички колеџ „Беркли“, на кој заврши Таша.

Денес, таа живее во Лос Анџелес и нема намера да се врати во својата татковина. Според медиумите, таа наводно не ја посетила Србија повеќе од една деценија поради статусот на азил во постапката што ја има во Америка.

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Kojic (@natashakeymusic)

Имено, откако ќе ја напушти таа земја, таа нема да може да се врати. Поради тоа, таа го гледа своето семејство само кога ќе ја посетат.

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Kojic (@natashakeymusic)

Компонира музика за филмови и серии. Во Америка, Таша многу го смени физичкиот изглед, па стана бринета, а своето тело го доведе во форма.

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Kojic (@natashakeymusic)

Сепак, забележителни се и естетските процедури на кои таа подлегнала.