Бујната старлета Нивес Целзиус покажа какви вежби прави наутро за да остане во форма, но на сите им „падна“ во очи еден друг детаљ.

View this post on Instagram

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Имено старлетата клекна на колениви, а градите само што не и испаднаа од малото и тесно топче кое го носеше.

View this post on Instagram

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

1
2