Секогаш добро треба да се провери секоја објавена фотографија, барем три пати. Дури и оние кои ги испраќате на најблиските.

Оваа девојка доцна сфатила дека погршила. Испратила фотографија од својата соба на мајка ѝ. Собата и се допаднала, но не и било јасно зошто има лисици на креветот.

Можеби можела да ја поштеди мајка и од сознанието дека ужива во садо мазо се*с, иако, -има и такви кои во коментарите ја бранат оваа девојка дека можеби е месечар и се врзува самата за да ноќе не станува во сон.

Најверојатно е тоа. И ние се согласуваме.