Српскиот пејач Ацо Пејовиќ ги сподели најшокантните моменти во својот живот со публиката.

-Ми рекоа дека од илјада, само еден преживува кога ќе пукне аневризма. Лекарот кој ја однел на операција ги повика моите деца да ја видат затоа што тоа може да биде последен пат – со растреперен глас со солзи во очите рече Пејовиќ и додаде дека секој момент сака да го помине само со своите деца.

-Некако почувствував потреба да бидам сам со децата. Седам со нив, ги гушкам и им велам: „Можеме да останеме без мама, но …“ – рече пејачот и во тој момент плачеше пред камерата.

Пејачот Ацо Пејовиќ е во брак многу години со својата сопруга Билјана, со која има три ќерки – Магдалена, Марија и Ива.