Водителката на српската емисија ДНК Наталија Симовиќ овие денови буквално е хит низ целиот регион поради кадрите од последната емисија која беше емитувана пред неколку денови.

Имено додека чичко Моша и честиташе на водителката на позитивните резултати кои докажале дека тој е татко на неговото дете ја прегрна, бакна, но и фати за задникот познатата водителка.

Иако на прв поглед ова беше непријатна сцена истата стана вирална на сите социјални мрежи.

Откако таа буквално овие денови е најпознатата водителка, реши да проговори и за останатата понуда од чичко Моша.

-Јас реагирав баш како што се гледа на камерата. Тоа така од мене во тој момент излезе и морав така да реагирам и да ги изговорам тие зборови. „Што правите чичко Моша?“ во тој момент малку го удрив по раката, но тој момент го исекоа во монтажа, можам да се заблагодарам на Моша поради популарноста овие денови. После видеото тој повторно се извини, но и ми понуди кога и да сакам да дојдам во Сокобања на неколку дена, а неговата врата секогаш ќе биде отворена за мене, вели таа.