За време на викендот на Фејсбук се појави видео кое е снимено во близина на Босна, а на видеото се гледа како автомобил дивее по замрзнат и лизгав пат.

Сниката е објавена со натпис на кој се вели „ погледнете го идиотот кој глуми Вин Дизел од филмот Брзи и бесни…“