Поминаа повеќе од 18 години од снимањето на серијата „Млади бунтовници“, но изминатото време не беше причина гледачите да ги заборават легендарните ликови од мегапопуларната тинејџерска серија.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Fulop (@fulopcatherine)

Овој пат ќе се задржиме на Соња Реј, како еден од најзабавните ликови во приказната.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Fulop (@fulopcatherine)

Ексцентричната мајка на Марица беше одглумена од сексипилната актерка Катерин Фулоп. Таа денес има 56 години, но верувале или не, сеуште изгледа како вистинска секс бомба, времето за неа како да не поминало.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Fulop (@fulopcatherine)

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Fulop (@fulopcatherine)

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Fulop (@fulopcatherine)

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Fulop (@fulopcatherine)

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Fulop (@fulopcatherine)