Уна Чолиќ, постарата ќерка на Здравко Чолиќ, во последно време привлекува многу внимание со фотографиите кои ги објавува на Инстаграм.

Овој пат таа фановите ги воодушеви со фотогтрафија од плажа.

-Сон на милион момчиња, и напиша еден пријател во коментарите.

Освен со изгледот, Уна привлекува внимание и со скапите парчиња гардероба, а често се фали и со патувањата во текот на кои престојува само во најдобрите хотели.