Српската пејачка Јелена Томашевиќ остана без својот татко. Таа на социјалните мрежи се огласи со потресна порака:

„Добар и убав мој тато! Веќе неколку дена не можам да поверувам дека ова е реалност…дека си замина…Знам дека си со нагелите, зашто такви добри луѓе како што си ти тоа го заслужуваат преку овоземскиот живот со својата племенитост и чистина! Ти благодарам што секогаш веруваше во мене и ти благодарам на љубовта и поддршката низ целиот живот. Поубав подарок не можев да добијам! А сега патувај во светлоста, пушти твојот прекрасен глас да одѕвонува низ целиот Универзум, Те сакам засекогаш мој ангелу чувар, напиша Јелена на социјалните мрежи.