„Еве моите гости се загрижија како ќе стигнат до апартманот поради лошата инфраструктура, па се погрижиле да бидат подготвени на условите. Тргнале добро опремени, порача една мештанка на хрватскиот остров Чиова.

Таа објавила необична сцена од плажата Мастринка која ги изненадила и мештаните и туристите.

Имено, на видеото јасно се гледа како туристите од море на плажа излегуваат возејќи се со теренец.