Пејачката Теодора Џехеровиќ конечно повторно почна да настапува и не ја крие среќата поради тоа.

„Моите настапи се претежно помлади, тие се поискрени. Повозрасните излегуваат чисто заради ред… Ми велат: „Што им пееш на 15-годишни деца!?“, Велам: „Кој е проблемот? Кога излегувавте Вие немавте 30, 35 години “… Светот останува на младите луѓе, тие излегуваат од 15 години. Убаво е да се биде идол на младите“ – додаде Теодора.

Во мешувреме сексапилната пејачка направи неколку селфи фотографии во секси поза, расчекорена со широко рашширени нозе пред огледалото, потег со кој одново наиде на различни критики: од пофалби за нејзиниот сексапил и изглед, до критики за нејзиното разголување и перверзните пози.

„Не правам жртва од себеси, сигурна сум дека секоја пејачка поминува низ тоа. Но, неверојатно е што често наидувам на негативни мислења и коментари, не знам зошто после толку години, кога докажав дека сум нормална личност, дека нема скандали и дека кариерата ја градев со настапи. Делата зборуваат за мене. Не е важно што некој ве омаловажува, плука и коментира во негативна смисла. Не ми е сеедно кога ги читам, но научив да живеам со тоа“ – вели пејачката, прашувајќи: „Зошто не би ме сакал(е)“?

📷

📷

📷