Иако видеото е поставено во месец јули минатата година, многумина не ни претпоставуваат како изгледа слетување на авион на скопскиот аеродром и тоа ни повеќе ни помалку од пилотската кабина.

Според информациите под видеото авионот слетал на скопскиот аеродром по четиричасовен лет од Белгија.

Невообичаената видео снимка ги наежи љубителите на авионите, додека ги преплаши патниците кои имаат страв од авиони, уживајте.