Танчерка од Англија влезе во Гинисовата книга на рекорди благодарение на својот необичен талент.

Андреа М. од Лондон е експерт за вртење обрач, но не со рака или со нога, туку со нејзиниот задник.

Таа влезе во Гинисовата книга на рекорди откако успеа да го заврти обрачот околу својот задник дури 400 пати за три минути.

Погледнете како изгледаше тоа.