Убавицата под псевдонимот Иви Скај веќе седум години објавува снимки од секојдневните авантури на платформата „Твич“, а своите шопинг патувања најчесто ги пренесува во живо.

Обично тоа го прави провокативно облечена, па за време на нејзиниот шопинг често може да се забележат смешни реакции од мажи.

Една од нив е реакцијата на средовечен господин кој многу неизвесно ја измери Ива кога таа помина покрај него, а откако тој хипнотички се загледа во девојката, сопругата го повлече и го „врати на вистинскиот пат“.

Не знаеме што подоцна му рекла, но веруваме дека тој воопшто не се забавувал поради реакцијата во трговскиот центар.

📸

📸

А колку девојката навистина е впечатлива, погледнете на следните фотографии.

View this post on Instagram

A post shared by Ivy Sky 💎 (@itsivysky)

View this post on Instagram

A post shared by Ivy Sky 💎 (@itsivysky)

View this post on Instagram

A post shared by Ivy Sky 💎 (@itsivysky)

View this post on Instagram

A post shared by Ivy Sky 💎 (@itsivysky)

View this post on Instagram

A post shared by Ivy Sky 💎 (@itsivysky)