Додека таа сè уште само ветуваше во настапите на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“, голема поддршка на Теа Таировиќ беше нејзината мајка Божица Малевиќ.

Кога гледачите ја гледаа пејачката како снима емисии на „Гранд“ со нејзината мајка, многумина би помислиле дека таа е нејзина пријателка.

И секако ваквиот впечаток беше оправдан, бидејќи Божица точигледно се бори со својата возраст повеќе од добро.

Освен што била водителка и професорка, Божица се појави и во видео запис за песна на Милош Бојаниќ, а нејзиниот партнер го игра никој друг, туку Зоран Пејиќ Пеја.